Skip to main content

feedback feedforward training

Feedback feedforward

Leer een ‘feedback cultuur’ creëren die bijdraagt aan een veiligere werkomgeving, persoonlijke groei en betere resultaten.

Meer weten over deze training? Schrijf je nu in!

Inschrijven

‘Hey, doe eens normaal joh, zo bedoel ik het toch helemaal niet!’

Elkaar van constructieve feedback voorzien helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. Het draagt bij aan het minimaliseren van je eigen blinde vlekken en een vollediger zelfbeeld. Daarbij draagt een organisatiebrede feedback cultuur bij aan een veiligere werkomgeving, een relaxtere sfeer en uiteindelijk betere resultaten.

Waarom voorzien we elkaar dan niet op dagelijkse basis van feedback feedforward? Feedback geven wordt over het algemeen als lastig ervaren. Je wilt je collega niet kwetsen en de lieve vrede bewaren voelt op korte termijn gewoon prettiger. Bovendien zijn ingesleten patronen lastig te doorbreken.

Doorbreek ingesleten in-effectieve patronen!

Dit brengt een training jou zoal:

  • Je weet welke stappen nodig zijn iemand aan te spreken.
  • Je snapt wat de impact is van feedback.
  • Je hebt een vollediger zelfbeeld.
  • Je weet hoe en wanneer je de Feedbackladder kunt toepassen.
  • Je kunt omgaan met weerstand.

Sandra heeft ons HR team getraind in de Feedforward methodiek. Haar persoonlijke aanpak, open communicatie, pragmatisme en flexibiliteit maakte de samenwerking heel prettig en de training zeer effectief. Sandra brengt een flinke dosis kennis en ervaring mee en bereidt zich zorgvuldig voor om de training aan te laten sluiten bij de praktijk en op wat nodig is. Ze schroomt niet om haar aanpak daarvoor aan te passen en nieuwe dingen uit te proberen. Ondanks de verschillende niveaus aan ervaring binnen het team was er zo voor iedereen ruimte en aandacht en heeft iedereen iets geleerd. Ons team heeft een pak bagage erbij gekregen om steeds beter en met plezier samen te werken en te presteren.

Karlijn MeijerCommunicatie en L&D adviseur bij WPG Uitgevers

Wil je ontdekken in welke patronen jij vastzit en hoe je beter en positiever kunt communiceren? Geef je dan op voor deze training.

Inschrijven

Alles met als doel: het leren geven en ontvangen van feedback waarbij je zelfinzicht vergroot en je bijdraagt aan een feedback cultuur.

Deelnemer ervaart in veilige setting wat het effect is van de feedbackladder, leert feitelijke informatie te formuleren en voelt hoe prettig het is om gewenst gedrag concreet te bespreken.

Deelnemers oefenen met eigen casuïstiek, geven elkaar tops en tips en delen ‘gevolg en gevoel’ met elkaar. Allen essentiële stappen bij feedback geven.

Kortom, een waardevolle training die bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer!

Een inmiddels bewezen werkwijze waarbij zowel de Young Professional als de doorgewinterde manager leert een waardevolle dialoog aan te gaan.

Praktische informatie

  • Neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken of stuur een berichtje via de groene button: neem contact op

Wil je meer weten of heb je behoefte aan advies? Ik beantwoord je vragen graag.