Skip to main content

Over mij

Jarenlang heb ik naar volle tevredenheid gewerkt als onder andere projectmanager en coördinator van een dynamisch team. Naast mijn werk is reizen één van mijn grootste passies: van Hawaii naar Borneo en van Colombia naar Nieuw-Zeeland, ik kan echt zó genieten van andere culturen, dieren en natuur.

Om mijn doelen te behalen, zowel in werk als privé, plaats ik stippen op de horizon. Deze aanpak heeft mij vanaf kleins af aan geholpen doelen te behalen op een relaxte manier en er mede voor gezorgd dat ik vol overtuiging de stap naar het trainersvak heb gemaakt.

De lancering van ‘Schorpioen Training & Advies’ is dan ook de beste stap in mijn carrière geweest. Dat ik jou mag helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, is voor mij het grootste compliment!

Wat mij typeert is mijn energieke, pragmatische en positieve aanpak. Wanneer ik tevreden ben? Als jij je leerdoelen hebt behaald en er weer een stip op de horizon bereikt is 🙂

Daarom ben ik in 2018, met de nodige diploma’s en bovenal een rugzak vol (werk)ervaring, ‘Schorpioen Training & Advies’ gestart.