‘Mensen verbinden en kwaliteiten laten ontdekken’

Time Management; de kunst van plannen

‘Ik word gek van al die deadlines.’

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen agenda. Maar hoe zorg je voor een realistisch tijdbeeld en hoe herken je de tijdvreters? Tijdens de training leer je doelen stellen, prioriteiten onderscheiden van ‘nice-to-haves’ en structuur aanbrengen in je agenda. Je krijgt handvatten hoe je respectvol nee kan zeggen en efficiënt om kan gaan met je tijd, je mailbox en to-do lijst. Door meer overzicht verdwijnt stress naar de achtergrond waardoor je meer ontspannen en effectiever bent.

Zo helpt de Eisenhower matrix je om onderscheid te maken tussen taken die direct moeten worden uitgevoerd en taken die op een later tijdstip of zelfs helemaal niet uitgevoerd hoeven worden. Het invullen van deze matrix geeft je overzicht en helpt je bij het stellen en bijsturen van prioriteiten.

Deze training wordt gegeven tot maximaal 8 deelnemers per groep. De locatie is in overleg.

Breaking: Tevens is deze training in blended leervorm te volgen door middel van de SKILLED methode. In 12 weken zorg je ervoor dat Time Management jouw 2de natuur wordt! Zie ook mijn blog: ‘Is jouw Time Management een dagelijks probleem? Dit is de gouden tip!’

Wil je meer weten of heb je behoefte aan advies? Ik beantwoord graag je vragen.