‘Mensen verbinden en kwaliteiten laten ontdekken’

Opbouwend feedback geven en ontvangen

‘Hé, wat zeg jij nou?!’

Tijdens deze training komt de Feedbackladder (Gedrag, Gevolg, Gevoel, Gewenst) uitgebreid aan de orde. Plenair oefen je met feedback geven vanuit de ik-vorm en leer je makkelijke en minder makkelijke feedback te geven op een kort en krachtige manier zonder aannames en vanuit een assertieve houding.

Nadat je dit getoetst hebt in een veilige omgeving zetten we de volgende stap: Met concrete voorbeelden uit de praktijk ontdek je welke communicatiepatronen er zijn. Zo is er bijvoorbeeld een ‘ouder-kind’ patroon dat gemakkelijk op de werkvloer kan ontstaan en kan leiden tot negatieve gevoelens. Je ontdekt hoe je dit patroon zelf kunt doorbreken waardoor de communicatie prettiger en effectiever wordt.

Wil je ontdekken in welke patronen je vastzit en hoe je beter en positiever kunt communiceren? Geef je dan op voor deze training.

Deze training wordt gegeven tot maximaal 8 deelnemers per groep. De locatie is in overleg. Wil je meer weten of heb je behoefte aan advies? Ik beantwoord graag je vragen.